Finále pro Českou republiku na MS v italském Pesaru zásluhou starší žačky Anny Marie Křenecké!

Fantastickým výkonem v kvalifikaci a známkou 18,450 se nadějná česká reprezentantka ze Znojma probojovala do  finále Mistrovství světa ze 4.místa! V nedělním finálovém závodě se v této individuální kategorii podařilo Aničce zopakovat skvělý výkon ze semifinále a její konečné 6.místo na Mistrovství světa je historicky nejlepším výsledkem pro Českou republiku! Posíláme do Itálie obrovskou gratulaci Aničce i jejímu osobnímu trenérovi Františkovi Protivínskému a věříme, že o této mladé a nadějné závodnici ještě hodně uslyšíme a to nejen na národní ale i n amezinárodní scéně.

Juniorka Patricie Fabiková získala v kvalifikaci známku 17,200 a obsadila 38.místo, Aneta Blechová skončila na 60.místě se známkou 16,100. Juniorská pětice ve složení Fabiková, Hádková, Jakubcová, Passianová, Urválková obsadila 18.místo (16,100) a junioské trio Linhartová, Kinclová, Tesařová obsadilo konečné 23.místo (16,750). 

V kategorii starších žaček pětice ve složení Křenecká, Kořínková, Matoušková, Caklová, Pahorecká obsadily 11.místo (16,100) a trojice Matoušková, Caklová, Pahorecká získala známku 15,450 a obsadila 31. misto.

Děkujeme celé české výpravě za reprezentaci!