Školení trenérů 3. třídy v gymnastickém aerobiku O víkendu proběhlo školení trenérů 3. třídy zaměřené na gymnastický aerobik, organizované naší gymnastickou federací.

Akce přilákala řadu nadšených trenérů, kteří se chtějí vzdělávat a i těch, kteří se přijeli jen zlepšovat ve své trenérské praxi. Školení bylo velmi intenzivní a po absolvování teoretické části jsme o víkendu měli možnost věnovat se především praktickým částem.

Účastníci si osvojili úplné základy ale měli možnost nahlédnout i do nejnovějších tréninkových metod a diskutovat o aktuálních trendech, které mohou jejich tréninky a kluby posunout na vyšší úroveň. Velkou přidanou hodnotou byla přítomnost zkušených lektorů, kteří neváhali sdílet své cenné zkušenosti a znalosti.

Kromě vzdělávací části školení měli účastníci jedinečnou možnost shlédnout závodní sestavu naší reprezentační group, kterou trénují Jakub Strakoš a Bára Svatošová. Tento talentovaný tým za pouhých 9 dní odjíždí na Mistrovství světa a jejich výkony slibují vynikající reprezentaci našeho sportu na mezinárodní úrovni.

Děkujeme všem lektorům za jejich ochotu sdílet své bohaté zkušenosti a znalosti. Zároveň velké poděkování patří i účastníkům za jejich zodpovědný přístup a aktivní zapojení do školení. Věříme, že získané vědomosti a dovednosti přispějí k dalšímu rozvoji gymnastického aerobiku v našich klubech a podpoří růst talentovaných sportovců.

Těšíme se na další setkání a pokračování v dalším vzdělávání našich trenérů!