Vážení zástupci registrovaných oddílů a klubů,

Vážení individuální členové,

Vážení zástupci Krajských soutěžních komisí a Krajských gymnastických svazů. 

V souladu s článkem IX. odst. 5. platných Stanov České gymnastické federace svolává Martin Vlk, předseda České gymnastické federace,  na NEDĚLI 6. ŘÍJNA 2024 OD 11.00 HODIN V PRAZE v Kongresovém sále Sun v OREA HOTEL PYRAMIDA PRAHA (Bělohorská 24, 169 00 Praha 6) volební VALNOU HROMADU ČESKÉ GYMNASTICKÉ FEDERACE (ČGF).

PREZENCE začne již od 10:00 hodin.

Níže naleznete POZVÁNKU S PROGRAMEM,  včetně organizačních pokynů, návrhu Jednacího řádu, Volebního řádu, delegační lístky a přihlášku na kandidatury do výkonného výboru a revizní komise. Všechny tyto dokumenty naleznete ke stažení také na internetové stránce ČGF:

https://www.gymfed.cz/kalendar/detail/3460

Na výše uvedeném odkazu naleznete nejpozději v pondělí 16. září 2023 další podkladové materiály pro jednání valné hromady, zejména kompletní VÝROČNÍ ZPRÁVU ČGF ZA ROK 2023 včetně Daňového přiznání, Účetní závěrky a přehledu hospodaření ČGF za rok 2023,  kde si ji budete moci stáhnout ve formátu PDF. V tištěné podobě ji obdrží delegáti a účastníci valné hromady na místě při prezenci. v případě, že si o tištěnou verzi předem požádali prostřednictvím google formuláře.

Kandidatury na funkci předsedy ČGF, předsedů Technických komisí a zároveň členů Výkonného výboru ČGF a členů Revizní komise ČGF je možné doručit na přiložených a vyplněných formulářích na sekretariát České gymnastické federace (Zátopkova 100/2,160 17 Praha 6) nejpozději do pondělí 23. září 2024 do 17.00 hodin, a to buď osobně, poštou, elektronickou poštou (na email cgf@gymfed.cz) nebo prostřednictvím datové schránky (8hqw4w4).

Součástí kandidatury je také možnost kandidáta ucházejícího se o funkci zaslat společně s kandidaturou do 23. září 2024 do 17.00 hodin "Profil kandidáta", který bude od 27. září 2024 uveřejněn na internetových stránkách ČGF.

Pozvánka s programem, organizačními pokyny, delegačními lístky, přihláškami na kandidatury do výkonného výboru a revizní komise  a návrhy Jednacího řádu a Volebního řádu byly odeslány dnes, tj. ve čtvrtek 5. září 2024 prostřednictvím elektronické pošty jednotlivým registrovaným oddílům / klubům, individuálním členům, čestným členům, členům výkonného výboru, členům revizní komise, krajským soutěžním komisím a krajským gymnastickým svazům na kontaktní emailové adresy uvedené v registračním systému GIS.

V případě, že jste neobdrželi dokumenty na Vámi uvedené kontaktní e-mailové adresy, kontaktujte prosím pracovníky sekretariátu České gymnastické federace nebo si je stáhněte přímo z internetové stránky ČGF 

Na závěr si Vás dovolujeme požádat o vyplněné NÁVRATKY  prostřednictvím google fomuláře https://forms.gle/2H1wRSeKvDWLJjJe9 , a to nejpozději do pondělí 30. září 2024.

Vámi zaslané návratky pomohou sekretariátu ČGF při přípravě adekvátních podmínek pro jednání Valné hromady ČGF s ohledem na předpokládaný počet účastníků. Předem Vám děkujeme za spolupráci a těšíme se na viděnou.

 

Roman Slavík,                                                                                                                          generální sekretář České gymnastické federace