Závěrečný závod jarní sezóny aerobiku v Havířově

Poslední závod jarní sezóny aerobiku se konal v Havířově, a to pod taktovkou klubu Maniak Aerobik Havířov v čele s trenérkou Ivanou Hlubinkovou. Tento závod, který se stal vrcholem celé sezóny II. výkonnostní třídy, přivítal přes tisíc závodníků z celé republiky, kteří se nominovali v předešlých kolech. Organizace tak velké akce byla výzvou, kterou klub zvládl na jedničku, a za to jim patří velké poděkování.

Každý, kdo se na závod dostavil, mohl na vlastní kůži pocítit, jak náročné je přesouvat závodníky přes celou republiku. Oceňujeme kluby a závodníky z Havířova, Brna, Moravské Třebové a dalších dálek, kteří se během celého roku vydávají na dlouhé cesty, aby se zúčastnili závodů.

Gratulujeme všem vítězům i účastníkům tohoto závodu. V rámci soutěže jsme také ocenili deset nejlepších klubů sezóny, přičemž první místo bylo odměněno putovním pohárem, který již druhý rok zůstává v klubu Bios fit.

Nejúspěšnějším klubem finále byl domácí Maniak Aerobik Havířov, což je skvělým důkazem jejich kvalitní přípravy a odhodlání ukázat na domácí půdě to nejlepší. Tváří letošního roku byla loňská vítězka Patricie Ulrichová z domácího pořádajícího klubu, kterou mohli závodníci vidět nejen jako organizátorku, ale i v panelu rozhodčích. Patricie tak drží naši tradici soutěže, že hodnotí bývalí závodníci "MISTŘI", kteří pomáhají mladším k tomu stát se dalšími „MISTRY“ v aerobiku. Patricie předala pomyslnou korunku Anetě Lyčkové, které je také z klubu Maniak aerobik Havířov.

Všechny závodníky podporovala naplněná tribuna diváků, kteří tvořili úžasnou atmosféru hodnou takto významného závodu.

Rádi bychom se rozloučili s přáním krásného léta plného odpočinku a regenerace. Těšíme se na další sezónu plnou skvělých výkonů a sportovního nadšení!

Za tým MSM,

Eliška Strakošová