Gymnastický aerobik v krásném městě Kutná Hora

V nedávném závodě gymnastického aerobiku, který se konal v nádherné městské sportovní hale v Kutné Hoře, se setkali nadšení a talentovaní soutěžící z celé republiky. Tento závod, který byl třetím ze série závodů 2. výkonnostní třídy Mistry s Mistry, představoval důležitý mezikrok na cestě k Mistrovství republiky II.vt.

Organizace akce se chopil místní klub Fit Art Kutná Hora, jehož úsilí bylo podpořeno městem Kutná Hora a Středočeským krajem. Tato spolupráce umožnila vytvoření inspirativního prostředí pro soutěžící i diváky, a zároveň zdůraznila význam podpory místního sportu.

Rozhodčí, kteří pečlivě sledovali každý pohyb a každý výraz na tvářích soutěžících, nešetřili chválou. Každý závodník vykonal obrovský kus práce, a to nejen ve fyzickém, ale i v uměleckém projevu, který je nedílnou součástí našeho sportu.

Gymnastický aerobik není jen o tom, kdo vyhraje. Je to i o tom, jak vytváříme přátelství a podporujeme se navzájem. Tenhle závod v Kutné Hoře jasně ukázal, že gymnastický aerobik je víc než jenom sport – je to vášeň, která nás všechny spojuje a dává nám energii.

 

Eliška Strakošová