V seniorské kategorii se ve finálovém kole předvedla trojice S. Juránková, S. Drapáková a V. Vomáčková (Corridoor) a odvezla si stříbrnou medaili (18.867). V juniorské kategorii byla česká reprezentace hned ve 3 sestavách. V kategorii jednotlivkyň se do finále z 49 probojovala Veronika Wienerová (A-styl Liberec). Veronika postupovala ze 4. místa (18.100), ve finále nakonec skončila na 7. místě (17.650). Dále do finále postupovala ze 3. místa trojice N. Tesařová, V. Kubecová a B. Linhartová (J&A Plzeň). Závodnice ve finále získaly 16.500 a vybojovaly 5. příčku. Tato plzeňská trojice společně s A. Pejcharovou, N. Matějkovou, E. Skálovou, C. Prokop (Corridoor) a D. Zbornikovou bojovala na mezinárodním poli v kategorii Dancu (J&A Plzeň). Dancová sestava předvedla výkon s hodnocením 15.750 a získala zlatou příčku. V kategorii AG (12-14 let) se ve finále předvedl pár Alžběta Komárková a Mikhail Gorokhov (Corridoor), tento pár postupoval ze 7. místa (14.550), nakonec si odváží 5. místo a značné vylepšení bodového hodnocení (15.900).

 

Seniorská kategorie měla zastoupení 40 jednotlivkyň. Českou republiku reprezentovala děvčata z Corridoor Praha. Nejlépe se umístila Sabina Juránková na 14. místě, dále se na 18. místě umístila Veronika Vomáčková a 20. místo obdržela Sabina Drapáková.

 

V juniorské kategorii se dále předvedlo 5 závodnic v kategorii jednotlivkyň. Hned za V. Wienerovou se nejlépe umístila také závodnice z A-styl Liberec Patricie Fabiková, která vybojovala 10. místo, finále jí uteklo doopravdy o kousek. 18. místo získala Veronika Kubecová (J&A Plzeň), 22. místo získala Anna Klepáčková (SK Aerobic professional Znojmo), 32. místo získala Lucie Rajtrová (SA Liberec), 33. místo získala Natálie Tesařová (J&A Plzeň).

 

V kategorii starších žákyň se předvedlo 6 singlových sestav a 1 trojice. Veronika Uchytilová ze Sport Aerobic Liberec se v kategorii starších žákyň jednotlivkyň v konkurenci 74 závodnic umístila jako první z ČR na 19. místě, a tak jí tentokrát finále uteklo. Dále skončila na 26. místě Aneta Blechová (Corridoor) a na 35. místě Barbora Školová (Corridoor). Společně V. Uchytilová, A. Blechová a B. Školová reprezentovala ČR v závodu trojic, kde vybojovala 11. místo.  V jednotlivcích se dále umístila na 50. místě Aneta Tesařová (J&A Plzeň), na 53. místě Angelika Mia Hassmanová (Corridoor) a na 65. místě Tereza Tichá (AK Zlín). 

 

Českou republiku dále reprezentovala v kategorii ND (9-11 let) 2 děvčata. V této kategorii se závodu zúčastnilo 79 závodnic, 30. místo získala Michaela Hrbáčková (AK Zlín) a 33. místo získala Nela Matoušková (SK Aerobic professional Znojmo).

 

Děkujeme závodníkům za vzornou reprezentaci, velké díky patří trenérům a rozhodčím. Těšíme se na další mezinárodní klání.